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Pasta mit Artischocken / Pasta with artichokes

Peeling young artichokes and bathing them in salted water.
Peeling young artichokes and bathing them in salted water.

Gehackte Karotten, Zwiebeln, Knoblauch und Sellerie in Genovas Olio di Oliva Extravergine Della Nonna anbraten. Die geschälten, geschnittenen und zuvor in Salzwasser entbitterten Artischocken dazugeben. Nach 10 Minuten Genovas Pelati Biologici dazugeben und fertigkochen für insgesamt plus minus 25 Minuten.

Falls es Flüssigkeit braucht Genovas Bianco IGP Terre Degli Osci 2013 oder Genovas Falanghina del Molise DOC 2013 oder Gemüsebouillon dazugeben.

Genovas Pasta Cavatelli al dente kochen und zur Sauce in die Pfanne geben. Etwas Parmesan darüber reiben und einige Tropfen Genovas Olio di Oliva Extravergine Della Nonna dazugeben.


Buon appetito with pasta, artichokes, and fresh pelati.
Buon appetito with pasta, artichokes, and fresh pelati.

Fry minced carrots, onions, garlic and celery in Genovas Olio di Oliva Extravergine Della Nonna. Add the beforehands peeled, chopped and debittered artichokes. After 10’ add Genovas Pelati Biologici and keep cooking until they ready, +- 25’ in total.

If you migth need liquid, use Genovas Bianco IGP Terre Degli Osci 2013 oder Genovas Falanghina del Molise DOC 2013 or vegetable buillon. Cook Genovas Pasta Cavatelli al dente and add to the pan with the sauce.

Add some parmesan cheese and some drops of Genovas Olio di Oliva Extravergine Della Nonna.